Combaterea si folosirea rodenticidelor contra rozatoarelor
Rozatoarele aduc prejudicii cladirilor, contamineaza alimentele si transmit boli oamenilor. Rozatoarele sunt foarte diverse; familia rozatoarelor include sobolanii, șoarecii, popandaii, soarecii de camp si castorii (mamifere rozatoare semiacvatice) si multe altele. Sunt, de asemenea, adaptabile, capabile de a invata din incercari si erori. Ca rezultat, oamenii care au depus toate eforturile in combaterea rozatoarelor, s-au luptat mereu pentru a "construi cea mai buna cursa de soareci".
Combaterea rozatoarelor si folosirea rodenticidelor
Pastrati in minte aceste sfaturi importante atunci cand combateti rozatoarele din casa Dvs.:
Intotdeauna cititi si urmati instructiunile de etichetare pentru orice produs pesticid, inclusiv momeli raticide contra rozatoarelor. Pastrati intotdeauna pesticidele intr-un loc racoros, uscat, unde nu este accesibil copiilor si animalelor de companie. Momelile contra rozatoarelor, in special, pot fi atractive si periculoase pentru copii, animale de companie si fauna salbatica. Multe momeli rodenticide au potentialul de a fi toxice pentru viata salbatica, daca produsul este consumat, sau in cazul in care un animal mananca un rozator, care a fost recent otravit. Daca banuiti ca un animal poate sa fi fost otravit, va rugam sa discutati cu un specialist in pesticide. Este important sa stiti cu ce specie de rozatoare aveti de a face, deoarece ele au capacitati si preferinte diferite. Primul pas in orice program de control eficient consta in identificarea corecta a daunatorilor. Multi experti recomanda o abordare care tine cont de gestionarea integrata a daunatorilor. Acest tip de abordare pune accentul pe prevenire, sanitizare si excluderea rozatoarelor si se utilizeaza pesticidele contra rozatoarelor doar ca o ultima solutie, atunci cand celelalte optiuni au fost epuizate.
Roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoare daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.
Scrie un comentariu
Nota: Codul HTML nu este interpretat!