Am purici si vreau sa scap de ei
Nu multă lume poate să recunoască faptul că are purici, poate pentru faptul că o infestare cu purici este asociată cu o stare de curațenie precară. Da, puricii pot să apară și la om, nu numai la animale. Există chiar o specie de purici specifică omului (Pulex Irritans). Nu înseamnă, însă, că această specie nu poate să-și caute și alte gazde. Acest lucru este valabil si invers. De fapt, cele mai multe infestari cu purici se produc cu ajutorul animalelor de companie, câini și pisici. O sursă de purici pot fi si găinile, rozătoarele sau porumbeii.
Existența infestărilor cu purici, i-au determinat pe oameni să gaseasca tot felul de soluții anti purici. Pe bună dreptate, pentru că dacă ai fost infestat, nu ai vrea ca situația să persiste un timp îndelungat. Nu te poti simți confortabil cu mici vampiri care îți dau târcoale si care, chiar daca nu te deposedează de o cantitate de sânge suficient de mare încât să te omoare și să te transforme și pe tine într-un vampir, îți pot transmite o serie de boli pentru că sunt agenți patogeni ai unor boli precum tenia și pot transmite viruși și bacterii.
Așadar, fiindcă puricii ne deranjează pentru că le este foame, trebuie să îi hrănim. Și nu îi hrănim cu sânge. Nu. Avem niște substanțe menite să le taie pofta de mâncare, iar sângele nostru să fie trecut pe lista lor de alimente interzise.
Poate ați auzit de Fendona, Insektum, Cypertox, Pertox, de spray-uri sau de prafuri anti insecte. Avem de toate, dar o varianta foarte eficientă și ieftină anti purici ar fi produsul Insektum, care combate puricii prin acțiunea de contact și ingestie. Particulele din substanța activă se lipesc de corpul puricilor provocând iritarea lor în următoarele 5 minute.
www.roinsect.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Scrie un comentariu
Nota: Codul HTML nu este interpretat!